U ovoj školskoj godini za svoj obrazovno vaspitni rad škola će koristiti sledeće školske objekte i zgrade: školsku zgradu u Sjenici, Bagačiću, Vapi, Dunišiću i Fijulju.

Školska zgrada u Sjenici izgrađena je 1978. godine. Svojom površinom i arhitektonskim rešenjima odgovara pedagoškim propisima i zahtevima ove sredine.

Ukupan školski prostor zgrade iznosi 6150m2.

Školska zgrada u Sjenici ima 24 učionice opšte namene, 2 prostorije za radionicu, fiskulturnu salu, bazen, kuhinju i trpezariju, biblioteku, nastavničku zbornicu, kancelariju za direktora, pomoćnika direktora, sekretara, pedagoga, računovodstvo, foto laboratoriju, prostoriju za prijem roditelja, ekonomat, prostorija za pomoćno osoblje, prostoriju za lekare. Sve prostorije u školi ispunjavaju zahteve sanitarnih i pedagoških uslova.

 

Šk.zgra površ. učionica Biblioteka Radionica Fisult.sal. Kancelarije
 m2 br pov br pov br pov br pov br pov
Sjenica 6150 25 1560 1 102 2 132 1 235 10 173

Dvorište matične škole čija površina iznosi 100 ari, većim delom je presvučena asfaltnom podlogom i koristi se za male sportove.

 

U ovoj školskoj godini nastava će se u matičnoj školi organizovati u okviru peto dnevne radne nedelje u 2 smene a u izdvojenim odeljenjima u Vapi,  Bagačiću, Fijulju i Dunišiću u jednoj smeni.

Kalendar obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/2020. godinu: